Minilavašid kana ja köögiviljadega
Tegime sel aastal jälle kodukohvikut Võrus.
Lisan siia meie kõige popima toidu.

kana kintsuliha
sojakastet
väike jupp ingverit
pruuni suhkrut
punast sibulat
punaseveini äädikat
röstitud sibulaid
meelepäraseid köögivilju (meie kasutasime porgandi ja suvikõrvitsa laaste)
rocolat
maitsestamata jogutit
natukene majoneesi
küüslauku
Viiluta punane sibul ja pane natukese punaseveini äädika ja pruuni suhkruga marineeruma (annab väga mõnusa meki sibulale).
Tükelda kana ning prae pannil. Kana maitsestamiseks sega sojakaste, pruun suhkur ja riivitud ingver. Lisa kanale ja küpseta niikaua kui kaste mõnusalt kleepuv ja kana pehme.
Sega kokku kaste jogurtist, majoneesist, küüslaugust ja soolast. Alati võib kasutada ka teisi meelepäraseid maitseaineid või üldse ära jätta kuna kana kaste on piisavalt maitsekas ning sibul lisab veel oma.
Kuhja kõik lavašile (rucola, sibul, kana, kaste) ja raputa peale röstitud sibulat.
Väga mõnus saab :).
Hea on pakkuda ka kui rohkem külalisi. Kaussidesse asjad valmis ning igaüks teeb endale meelepärase variandi.
Kommentaarid
Postita kommentaar