Juust röstitud köögiviljadega
Juust ja köögiviljad kuuluvad mu lemmiktoiduainete arsenali kohe kindlasti!
Siit üks valik:
Mozzarellat või praejuustu või camemberti vms (pildil praejuustuga)
Röstitud köögivilju (pildil paprika suvikõrvitsa ja küüslauguga)
Soovi korral kappareid ja oliive.
Kuhja kõik kokku ja valmis :). Maitseb suurepäraselt.
Röstitud paprikaid võib leida minu külmkapist üsna tihti (täna hakkan ka tegema).
Selleks:
pese, puhasta seemnetest ja poolita paprikad. Pane ahjuplaadile lõikepind allpool ning aseta ahjus võimalikult kõrgele. Rösti ca 0,5 h 230 kraadi juures kuni nahk on must.
Võta välja, pane suletavasse kaussi või kata toidukilega kauss. Lase natukene jahtuda ja koori must nahk maha. Vahepeal puhasta küüslaugud ja viiluta.
Kui paprikad puhastatud, hakka purki laduma.
Paprikat, küüslauku, natukene soola, natukene pruuni suhkrut, punaseveini äädikat ja korda kuni purk on täis. Peale kalla oliiviõli. Lisada võid veel meelepäraseid ürte.
Säilita külmkapis, säilib ca nädal, aga garanteeritud on, et ennem saab otsa :).
Kommentaarid
Postita kommentaar