Peedipirukas feta - ja sinihallitusjuustuga
Tehke mõnusat peedipirukat. Jällegi - lihtne ja ääretult maitsev.
Vaja läheb :
Kogused on arvestatud ühe piruka jaoks (ca 10x20 cm - nagu ikka külmutatud taigna plaadid)
Meelepärast tainast (mina kasutasin külmutatud pärmi - lehttainast)
1 suurem peet (keedetud või röstitud)
ca 30 gr sinihallitusjuustu
ca 50 gr feta juustu
2 tl sula - või toorjuustu
Vajuta või rulli sulannud taignaplaat natukene õhemaks. Määri sula - või toorjuustuga, pane peale viilutatud peet, murendatud sinihallitus - ja feta juust. Ja ahju. Ca 180 kraadi juures 15 - 20 min.
Juustuga ei ole mõtet üle pingutada, et tuleks peedi mõnus magus maitse välja.
Alati võib lisada ka meelepäraseid ürte, kuid mina eelmistan ilma.
Kindlasti tee kohe mitu pirukat - meeldib kõigile peedi armastajatele.
Vaja läheb :
Kogused on arvestatud ühe piruka jaoks (ca 10x20 cm - nagu ikka külmutatud taigna plaadid)
Meelepärast tainast (mina kasutasin külmutatud pärmi - lehttainast)
1 suurem peet (keedetud või röstitud)
ca 30 gr sinihallitusjuustu
ca 50 gr feta juustu
2 tl sula - või toorjuustu
Vajuta või rulli sulannud taignaplaat natukene õhemaks. Määri sula - või toorjuustuga, pane peale viilutatud peet, murendatud sinihallitus - ja feta juust. Ja ahju. Ca 180 kraadi juures 15 - 20 min.
Juustuga ei ole mõtet üle pingutada, et tuleks peedi mõnus magus maitse välja.
Alati võib lisada ka meelepäraseid ürte, kuid mina eelmistan ilma.
Kindlasti tee kohe mitu pirukat - meeldib kõigile peedi armastajatele.
Kommentaarid
Postita kommentaar