Kanakarri

Sügis annab endast märku ja tuleb isu soojendavate toitude järgi. Karrid on just loodus mõnusa sooja tunde tekitamiseks. Kes armastab vürtse, siis siit midagi teile.


Vaja läheb:


4-5 kana kintsuliha (nahata ja kondita)
3-4 keskmist kartulit
4-6 küüslaugu küünt
korralik jupp ingverit (riivituna või peeneks hakituna)
1 suurem sibul
1 sl kurkumit
2-3 sl karripulbrit
1 sl garam masala`t
0,5 tl tšillihelbeid
1 kaneelipulk (soovi korral) või mõned karrilehed (mina kasutasin)
1 purk kookospiima
soola ja pipart

Sega omavahel maitseained. Tükelda kana (mitte väga väikseks). Sega kanatükid poole koguse maitseainetega kokku. Kuumuta pannil õlis viilutatud sibul ja küüslauk. Lisa kana ja pruunista. Tükelda kartul. Pane kõik komponendid potti, kalla peale kookospiim ja lase podiseda ca 40 min kaaneta (kogus peaks umbes poole jagu kokku keema).
Naudi! Soojatunne garanteeritud.



Kommentaarid

Popid toidud