Kreemine kanapasta




Vaja läheb:

meelepärast pastat
kana (filee või kintsuliha nahata, kondita - mina kasutan kintsuliha)
1 paprika
1 porgand
küüslauk (soovi korral)
1 spl jahu
punase karri pastat (Santa Maria nt)
sula - või toorjuustu
õli praadimiseks

Keeda pasta vastavalt juhendile (jäta alles natukene pasta keeduvett). Viiluta õhukeselt porgand, ribasta paprika ja küüslauk ja prae pannil keskmisel kuumusel. Tõsta kõrvale. Tükelda kana ja prae pannil. Kui kana on valmis, lisa köögiviljad. Samal ajal lisa ka karri pasta. Kuumuta natukene aega. Lisa jahu, sega kuni jahu on segunenud köögiviljadega. Seejärel lisa pasta keeduvett järk - järgult, et pannil olev vedelamaks saada. Kõige lõpuks lisa ca 2 spl juustu. Kuumuta natukene ja serveeri.
Jääb mõnusalt kreemine pasta.
Kui vaja soojendada, lisa tilgake vett või juustu ja on sama hea kui kohe valmistatud.







Kommentaarid

Popid toidud