Quesadilla
Alati on suur küsimärk mida pakkuda külalistele. Tahaks midagi mis kiirelt valmib ja mis maitseb kõigile. Siit üks variant, keerulise nimega lihtne suupiste, quesadilla.
Ideaalne hea veini kõrvale.
Vaja läheb:
meelepärast tortillat (nisu-, maisi-, rukki või täisterajahust), sobib ka õhuke lavaš.
riivjuustu
ja meelepärast täidist (kana, liha, tšillikastet, tomatit, oliive, päikesekuivatatud tomatit, pestot - mida iganes).
Minu tavapärased quesadillad on sellised:
määrin tortillale sulatatud juustu, soovikorral ka pestot (eriti meeldib päikesekuivatatud tomati pestoga), lisan poolele tortillale riivjuustu, natukene sinihallitusjuustu, natukene kana ja tšillikastet.
Keera tortilla pooleks ja küpseta kas ahjus (ca 180 kraadi juures 5-8 min (kuni on õrnalt pruun)) või pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Kui teed ahjus, siis pritsi peale natukene oliiviõli, kui pannil, lisa pannile sutsukene õli.
NB Ära väga palju pane kuna siis kipub täidis tortilla vahelt välja tulema.
Mulle väga-väga maitseb! Meie pere lemmikuks kujunenud, ka laste!
VastaKustuta