Kartulisalat feta juustu ja tomatitega

Ükspäev kirjutas sõbranna Helen, et pane mõni salati retsept ka. Siit siis esimene.
Kuna veel on saada värsket kartulit ja imehäid kodutomateid, siis viimane aeg seda katsetada.




Seda salatit võib süüa nii soojana kui külmana, kuidas parajasti isu on.

Vaja läheb:


Kartulit
Feta juustu (sobib ka pehme salatijuust, Fitaki)
Värsket tomatit
Basiilikut
Oliiviõli
Soola

Keeda kartul (värske kindlasti koorega). Lase natukene jahtuda (või siis täitsa jahtuda) ja lõika parajateks tükkideks. Lisa tükeldatud juust. Kui teed sooja kartuliga, siis juust natukene sulab ja jääb mõnusalt kreemjas (pildid juba jahtunud kartuliga). Lisa oliiviõli, tükeldatud tomat ja puista peale basiilikut ja naudi.

Veel võib lisada näiteks oliive ja päikesekuivatatud tomatit.





Kommentaarid

Popid toidud