Baklažaanirullid feta juustuga
Baklažaan on üks tänuväärne toiduaine. Kasutusvõimalusi oi kui palju, kuid tihtipeale ei tule kohe pähe, et mida selle viljaga teha.
Siit üks minu lemmikversioon.
Vaja läheb:
baklažaan (keskmise suurusega)
meelepärast juustu (feta sobib minu arust imehästi)
õli praadimiseks
soola
Viiluta köögivili ca 0.5 cm jämedusteks viiludeks (mitte ratasteks). Puista viiludele soola ja lase ca 15-20 min seista. Sool imab viljast välja liigse vedeliku. Kuivata küpsetuspaberiga.
Kuumuta pannil õli ja prae baklažaani mõlemalt poolt kuldpruuniks (vili ei tohi jääda tooreks - toores baklažaan ei maitse üldse hästi :)). Võib teha ka ahjus ca 200 kraadi juures.
Aseta kuumale baklažaanile ühte äärde tükike juustu ja rulli kokku. Sobib süüa nii soojalt kui külmalt.
Kommentaarid
Postita kommentaar